گوارش و تنظیم آن بر مبنای طب سنتی

سوال

استاد من با خوردن حتی میوه مثل پرتقال و خیار و نارنگی و کاهو بشدت ترش میکنم

جواب

پرتقال و نارنگی و خیارهم اگرخوردی بعدش یک قاشق عسل

اول شروع غذا به اذن الهی بسم الله گفته شود

نمک به اندازه یک گندم  اول و آخر غذا

برای گرم سازی گوارش قبلا گفته شد که تخم بارهنگ با عرق نعنا در یک لیوان دمنوش آرام و سچس با عسل میل شود حداقل تا ۴۰ روز

از فم المعده تا ناف روغن بادام شیرین یک قاشق تا ۱۴ روز آرام روزی یکبار + داخل ناف نصف نصف قاشق چایخوری مالش آرام  + روزانه مویز سیاه جویده شود

ارده شیره بعنوان تغذیه برتر

کندر و یا سقز و یا مصطکی همانند آدامس جویده شود

این کاررطوبات و سردی گوارش را دفع میکند

برچسب ها: گوارش, معده

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن