گوشت شتر و خاصیت آن برای افراد سرد مزاج و رفع آسم و تنگی نفس بر مبنای طب سنتی و اسلامی

?گوشت شتر:
شتر چون حیوان سخت‌کوشی است و در شرایط سخت آب و هوائی روزگار می‌گذراند و ساختار بدنی او با شرایط سخت آب و هوائی، تشنگی و … وفق پیدا نموده به همین جهت مصرف گوشت آن حسب رابط آکل (خورنده) و مأکول (خورده شده) روی انسان اثر مثبتی می‌گذارد و مایه سخت‌کوشی و مقاومت جسم و روح انسان می‌گردد.

?گوشت شتر بالاخص برای افراد سرد مزاج مناسب است، پیچیدن پوست شتر به دور اندام سرد گرمابخش اندام است.

?از جمله منافع شتر ادرار شتر می‌باشد که برای بیماری آسم و برونشیت به‌ صورت نوشیدنی مجرب است.

? چربی شتر و کوهان او از بهترین روغن‌ها و چربی‌ها جهت گرمابخشی اندام و رفع سردی آن است و رافع درد مفاصل است.

?در احادیث و روایات مکرر در خصوص خواص ادرار شتر تائید و تأکید گردیده تا بدان جا که امام کاظم (ع) در کتاب وسائل الشیعه جلد ۲۵ می‌فرماید: ادرار شتر بهتر از شیر آن است.

?همچنین جناب مفضل از امام صادق (ع) برای درمان بیماری تنگی نفس خود از او پرسش می‌کند و امام (ع) در پاسخ به ایشان فرمود:
ای مفضل برای این عارضه، ادرار شتر شیرده بخور.
مفضل می‌گوید من از آن خوردم و خداوند بیماری‌ام را زدود. (طب الائمه ص ۱۰۳)

?همچنین ترکیب دو واحد مغز شتر به همراه یک واحد از مغز گوسفند به ‌صورت پخته شده یک قاشق در روز از داروهای مجرب جهت درمان کمبود پلاکت خون می‌باشد.
مصرف زیاد گوشت شتر برای افراد گرمایی خوب نمیباشد واین افراد بهتر است گوشت شتر به اندازه وبهمراه خوراکی ها خنک مصرف نمایند.
دوغ شتر دارای خواص بسیار خوب است وبرای استخوانسازی و دیابت مناسب.
?استاد طالقانی
?کانال طب سنتی اسلامی?
https://telegram.me/joinchat/CxTDLz7ynnglTDxy_3YM6A

برچسب ها: آسم, استخوان, استخوان سازی, بدن سرد, برونشیت, پلاکت خون, پوست شتر, تنگی نفس, خون و پلاکت, دوغ شتر, دیابت, روغن شتر, روغن کوهان شتر, شتر, شیر شتر, گوشت شتر, گوشتها, مغز شتر

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن