ترش کردن معده، نفخ،بیماری و میکروب هلیکوباکتر

????????
ترش کردن معده، نفخ،بیماری و میکروب هلیکوباکتر( استاد خیراندیش)
ـ یک قاشق مرباخوری بارهنگ را در یک لیوان عرق نعناع به مدت ده دقیقه جوشانده سپس یک قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه شود و شبها قبل از خواب مصرف شود.
ـ بهترین زمان نوشیدن آب، نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از غذا می باشد.
ـ ترک یا کاهش مصرف سردی ها مثل ماست، دوغ، چای، نوشابه و … بخصوص هنگام شب.
ـ در صورت مصرف سردی ها از مصلحات آنها استفاده شود مثلا مصلح دوغ و ماست، نعناع یا کاکوتی و مصلح شیر، عسل و خرما یا نبات می باشد.
??
http://eitaa.com/joinchat/1987313664C71394a0bb0
⚠️کپی فقط با ذکر نام کانال و منبع ✅
?ویکی طب؛ مرجع تخصصی طب اسلامی و ایرانی???
?

برچسب ها: ترش معده, گازو نفخ معده, گوارش, معده, نفخ, هلیکوباکتر

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن