? خوردن #سبوس و در کل استفاده از #ملین ها و #اسهال خفیف ،در بهار خوب است.
?استفاده از #خاکشی در آب دمای اتاق یا کمی ولرم، #لینت_مزاج میدهد.
?همچنین میتوان #آلو یا #پودر_سبوس_گندم یا #برنج را در یک فنجان آب ریخت و در صورت #نفخ نداشتن #معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا از آن استفاده کرد.
?بهار، مزاج گرم و تر دارد، یعنی طبیعت و بدن به سمت گرمی و تری حرکت میکند.
?باید مصرف خوردنیها و نوشیدنیهای گرم و تر (مانند #نان، #گوشت ها، #برنج، مواد شیرین و شیرینیها) کاهش پیدا کند.
?بهار فصل پاکسازی بدن از مواد زائد جمع شده بر اثر مصرف مواد سنگین در فصل زمستان میباشد. شاید یکی از علل خوردن #ماهی در رسم شب عید به همین دلیل باشد، چون ماهی یک #گوشت سبک و خنک است.
?در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.