فصل بهار و تغذیه و نوشیدنی ها با نگاهی به طب سنتی چیست

?خوراکیهای فصل بهار?

 دربهار: از خوراکیهای معتدل چون

تخم مرغ عسلی (نیم برشته)

حبوبات.

کاهو.

کاسنی.

شاهی( ترتیزک)

شیر گوسفند استفاده کنید

 ✅دربهار ?

حمام کردن باید کمتر صورت گیرد چون پوست خشک می شود.حتما بعداز حمام بدن خود را با روغن بنفشه چرب کنید

 ✅?درآغاز وپایان بهار

حجامت کنید?

 ??درفصل بهار به هیچ وجه جلوی آب ریزش وعطسه رانگیرید چون باعث فلج سلولها می شود? 

 ?دربهار عرق کردن بسیار مفید است .

 ✅پیش از غذا حتما یک عدد سیب بخورید که معده را استوار سازد وآنرا خوش بو میکند ?

 ✅✅?سعی کنید از عصبانیت و قهرکردن در فصل بهار خود داری کنید چون فصل جوشش خون است ?

 ?افسردگی دربهار بیشتر از هرفصل سال رخ میدهد ?

 ✅از جوشونده هایی مثل? 

چای کوهی.

بهارنارنج.

و اسطوخدوس زیاد استفاده کنید

برچسب ها: تغذیه فصل بهار, فصل بهار

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن