شکر سفید و سرخ با نگاهی به طب سنتی چیست

مصرف شکر سرخ طی چهل سال گذشته به شکر سفید مبدل شده و ان هم با مواد فسفر ( همان موادی که به روی مردم غزه ریخته شده )و این شکر سفید آنزیم خون را را تغییر میدهد و کبد را چرب و غلظت خون را تشدید میکند

شکرسرخ در قدیم در حلواها و شیرینی جات استقاده میشده است والان هم شکرسرخ را یکدستی از بازار آسیا خارج کرده است و الان در عطاریها دارند

شکرسرخ رافع یبوست + دفع کننده اخلاط سوداوی ( خلط سرد و خشک ) تب بر شدید+ تولیدکننده خون صالح + ارام کننده سیستم عصبی+ مقوی شدید در حلواجات برای نیروی جنسی+ قدرت نفوذش دربدن بعدازعسل بسیارکاربرددارد+ برای بیماران مفیداست+ نشاط دهنده قلب و مفرح ساز ذاتی برای خون

 مصلح ان ترشیجات غیرکارخانه ای +

برچسب ها: شکر سرخ, یبوست

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن