پسته و مربای پوست پسته داروی ویژه تقویت معده و رفلاکس

??مربای پوست پسته ??

?کاربرد: تقویت کننده (تونیک) معده به خصوص در افراد مبتلا به رفلاکس (برگشت غذا از معده به مری)

?مواد لازم :

پوست پسته تازه ۱ کیلو

شکر ۱ کیلو

هل به قدر لازم

آبلیمو نصف استکان

گلاب در صورت تمایل ۱ فنجان

خلال پسته ۱ فنجان

 ?طرز تهیه:

پوست پسته را شسته و آن را ۴ بار و هر بار ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته

ادامه مطلب

انجیر خوری محاسن و مضراتش با نگاهی به طب سنتی چیست

انجیرشناسی چیست 

 با طبیعت گرم و تر، موافق حال سردمزاجها و سوداوى مزاجها.

 خوردن انجیر حرارت دل و جگر و تشنگى و عرق را تسکین می دهد.

 انجیر داراى غذائیت بوده، طبع را لینت داده، مسهل ملایم می باشد.

 انجیر قوه عصبى را ضعیف کرده، حرارت قلب را فرو نشانیده مانع غیظ و غضب می شود.

 انجیر زود از معده گذشته بدن را چاق می کند.

خوردن انجیر با (?

ادامه مطلب

رژیم‌های مفید برای افراد صفراوی مزاج

?بذرهای ملین و شربت آب عسل با لیمو ترش تازه به این افراد توصیه می شود.

?چای، قهوه، نسکافه، تخم مرغ ، غذاهای فریز شده و زود پز شده، سس و رب، غذاهای چرب و پر حجم، ماکارونی و آش رشته، نوشابه و ادویجات تند، آب یخ، نوشیدن مایعات همراه و بعد از غذا، شیرینی جات قنادی و مصنوعی، آجیل شور و گوشت قرمز، ریزه خواری، بادمجان، موز ،خربزه، آنانا

ادامه مطلب

تخم مرغ خواص و مضراتش با نگاهی به طب سنتی چیست

تخم مرغ چه نوع تغذیه و دارو میباشد 

 در مجموع با طبیعت معتدل، در حالی که آنرا با زرده و سفیده میل نمایند.

 زرده تخم مرغ گرم و تر، موافق مزاج سوداوى مزاج ها ، کثیرالغذا، قلیل الفضول، مقوى دل و بدن، مفید خراشیدگى و جراحت اندک معده و روده و مثانه و خونریزى داخلى، مانع ریزش رطوبت گرم زکام به سینه، مصلح سینه و تقویت کننده کسی است که خون

ادامه مطلب

سبزی شنبلیله محاسن و مضراتش از منظر طب سنتی چیست

شنبلیله؛ تقویت کننده ای بی نظیر

مرحوم دکتر سید جلال مصطفوى کاشانى

شنبلیله، گیاه دارویى است که در دامان طبیعت رشد مى کند و به منزله گوهرى گران بها و کیمیایى بى همتا است. خالق طبیعت منتهاى قدرت را در آفرینش آن به کار برده و بدون اغراق، بیش از پنجاه خاصیت طبى در آن به ودیعه نهاده است. قبل از هر چیز باید بگوییم که اثر تقویت کننده این گی

ادامه مطلب

سالاد سازی بر مبنای طب سنتی

?خواص انواعی از سالادها در طب ایرانی?

?استاد حمزه سام دلیری محقق و مدرس طب ایرانی و طب اسلامی?

?سالاد برگ یونجه : خونساز -چاق کننده -ضد ریزش موها -استخوانساز- رفع کننده بواسیر?

 ?سالاد ژل برگ آلووراء : چاق کننده – رفع کننده جوش صورت – درمان و ترک اعتیاد به شیشه و کراک – درمان کننده پولیپ روده – دفع کننده سنگ کیسه ص

ادامه مطلب

سرکه های خانگی تا چه میزان مفید و یا ضرر هایی بر جسم بر پایه اصول طب سنتی دارد

سرکه چه محاسن و معایبی دارد 

  ????از فواید سرکه سیب بیشتر بدانید????

 سرکه سیب ‌را دوست سلامت خود بدانید. سرکه سیب محصول طبیعی تخمیر سیب خرد شده می باشد. الان هزاران سال است که از سرکه برای درمان بیماری های مختلف از آن استفاده می شود. با اینکه هنوز علم خیلی از ادعاها در رابطه با سرکه سیب را ثابت نکرده است، بااینحال از آن در زمینه های

ادامه مطلب

گوجه فرنگی مضرات و محاسن آن از منظر طب سنتی چیست

پاسخ علمی درباره مضرات گوجه فرنگی ازنظر استادیار دانشگاه تهران 

گوجه فرنگی مفید یا مضر؟

 امروزه بین اساتید طب سنتی و پزشکان طب غربی بر سر مفید یا مضر بودن گوجه فرنگی و صد البته رب گوجه فرنگی که در واقع تغلیظ شده آن است و همچنین سس گوجه فرنگی، جنجالی برپاست. اساتید طب سنتی بنا به دلایل متعددی که مطرح می کنند آن را یک گیاه مضر برای س

ادامه مطلب

عدس و مضرات و محاسن آن بر مبنای طب سنتی

سوء تفاهم درباره عدس شناسی و مضرات و محاسن آن برمبنای طب سنتی 

 در رابطه با عدس باورهای غلطی بین عموم رواج دارد که باید اصلاح شود.

شاید این امر برخاسته از این دیدگاه طب جدید باشد که عدس منبع آهن و خونساز است اما همچنان که اشاره خواهد شد از نظر طب سنتی مصرف زیاد عدس تولید کننده خون سوداوی و غلیظ است و حتما باید با مصلحات آن مثل انواع

ادامه مطلب

استخوان و آب قلم استخوانهای حلال گوشت از منظر طب سنتی چیست

آب قلم بخورید به ۱۲ دلیل

 استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود که دارای خواص زیر است.

 قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛ اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد.

استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد ?

ادامه مطلب

نفخ شکم را با نگاهی به طب سنتی چگونه مدیریت کنیم

چگونه می توانید از شر نفخ شکم راحت شوید؟ 

نفخ بیماری ست که در آن معده ، به علت تجمع گاز در روده کوچک، احساس پر شدن و تنگی میکند و می تواند باعث تورم در ناحیه معده شود. در بسیاری از موارد، نفخ با علائم دیگری مانند گرفتگی معده، آروغ زدن، درد، اسهال، تنگی نفس و کمر درد همراه است. عوامل متعددی می تواند باعث نفخ شود. دلیل اصلی آن تولید گا?

ادامه مطلب

رنگ های سفره و غذا برای اشتهای کودکان بر مبنای طب سنتی

?تأثیر رنگ سفره و غذا بر اشتها – بخش سوم?

 ?چگونه رنگ ها بر اشتهای کودک تاثیر می گذارند؟

کودکان بسیاری هستند که مشکل خوردن غذا دارند و به اصطلاح بد غذا هستند. یکی از راه حل هایی که برای این موضوع وجود دارد ، تزئین کردن غذاست ، با تزئین غذا با رنگ های مختلف می توان کودک را برای خوردن غذا تشویق کرد. هر یک از رنگ ها خاصیت هایی دارند

ادامه مطلب

عسل درمانی با نگاهی به طب اسلامی و سنتی

عسل واژه ای عربی است که در فارسی به آن «انگبین» می گویند. 

گذشتگان آن را مظهر پاکی و خلوص و نشانه قدرت می دانستند و در یونان و روم باستان مظهر برکت، عشق و زیبایی بود و مالیات خود را براساس آن می پرداختند. زنبور برای تهیه عسل، شهد گل های مختلف را جمع آوری می کند. جالب است بدانید برای تولید هر کیلوگرم عسل، زنبور باید ۲ میلیون بار روی گ?

ادامه مطلب

تخم مرغ با ماهی خوردن و مضرات آنها در تولید بیماریهای گوارش و نقرص و برص

 مضرات مصرف تخم مرغ و ماهی

مصرف همزمان تخم مرغ و ماهی یا تخم مرغ و تن ماهی و یا ماست و ماهی یا شیر و ماهی ایجاد بیماری هایی همچون برص, نقرس و مشکلات شدید گوارشی می کند

از اینکه در یک وعده غذا میان ماهى و تخم مرغ در شکم جمع کنى پرهیز کن زیرا آن دو وقتى در شکم انسان مجتمع شدند نقرس و قولنج و بو اسیر و درد دندان تولید می کنند همچنین شیر (ی?

ادامه مطلب

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن