عسل و موم آن درمانگری برای زخم گوارش بر مبنای طب سنتی

? موم عسل درمان زخم گوارش

موم عسل درمان زخم گوارش: خواص موم عسل و فواید موم عسل چیست؟ عوارض موم عسل ؟

موم عسل :زنبور موم عسل را از روى گلها و گیاهان جمع‏ آورى مى ‏کند و با مختصر تغییراتى که به آن مى‏ دهد به صورت موم عسل مورد نیاز خود درمى ‏آورد و با موم عسل حجره‏ هاى داخل کندو را مى‏ سازد که پس از خارج کردن از کندو عسل را از آن جدا ?

ادامه مطلب

عدس قرمز و خواص آن برای تب و سرماخوردگی

سوال

دال عدس برای سرما خوردگی خوبه؟

جواب

دال عدس یا همان عدس قرمز وارداتی است

برای خاصیت مزاجی ان اختلاف هست گروهی آنرا گرم و گروهی سرد میشناسند

مصرف زیادان غلظت خون و سودای گرم را درپی دارد و بهتراست باادویه گرم مصرف شود

اما در سرماخوردگی ٬٬ خون غلظت دارد و‌نباید تغذیه مثل عدس به مقدار زیاد مصرف شود گرچه کاهندگی تب را دارد و در ?

ادامه مطلب

انگور و هسته و پوست و غوره و آبغوره درمانگری ویژه با نگاهی به طب سنتی

#اﻧﮕﻮﺭ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ ﻭ ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻤﺎﻧﯿﺪ

ﺧﻮﺍﺹ ﺩﺭﻣﺎﻧﯽ ﺍﻧﮕﻮﺭ

ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺑﺮﻃﺒﻖ ﻃﺐ ﻗﺪﯾﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﮔﺮﻡ ﻭ ﺗﺮ ﺍﺳﺖ .

ﺍﺧﻼﻁ ﺑﺪﻥ ﺭﺍ ﻣﺘﻌﺎﺩﻝ ﻣﯽﮐﻨﺪ .

ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻘﻮی ﻭﻣﻐﺬی ﺍﺳﺖ .

ﺧﻮﻥ ﺭﺍ ﺗﺼﻔﯿﻪ ﻣﯽﮐﻨﺪ .

ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﺭﯾﻪ ﺭﺍ ﺻﺎﻑ ﻭ ﺗﻤﯿﺰ ﻣﯽﮐﻨﺪ .

ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﯾﺒﻮﺳﺖ ﺍﺳﺖ .

ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺑﺮﺍی ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻭﺭﻡ ﻣﻌﺪ?

ادامه مطلب

کشمش خوری رافع خستگی ها و دفع پوکی استخوان و آنتی اکسیدان برمبنای طب سنتی

✅کشمش، پوکی استخوان، خستگی

❗️زود خسته می شوید؟

✅به مدت یک ماه هر روز صبح ده عدد کشمش زرد بخورید تفاوت رو احساس کنید.

✅کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و ازتخریب سلولی جلوگیری می کند.

✅کشمش برای سلامت استخوان ها وجلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد.

ادامه مطلب

تغذیه گرم و تر برمبنای طب سنتی

مواد غذایی گرم و تر : 

? لبنیات : کره گوسفندی، شیر گوسفندی.

? صیفی جات : خربزه، طالبی، انگور، گرمک، خیار چنبر.

?میوه ها : انجیر، سیب شیرین، قیسی، کشمش، مویز، آناناس، توت سفید.

?ریشه ها: شلغم، هویج، زردک.

?سبزیجات: شبدر، تربچه، جوانه گندم.

?حبوبات: گندم، لوبیا، سویا.

?گوشت: گوسفند، جگر سیاه، جگر سفید، پاچه گوسفند، بوقلمون، جوج

ادامه مطلب

مزاجهای چهارگانه + تغذیه مزاج چهارگانه با نگاهی به طب سنتی چیست

مزاج من با نگاهی به طب سنتی چیست 

مزاج صفراوی یعنی گرم‌و خشک 

صفرا:

 این افراد لاغر اندام هستند اما مفاصل و استخوان بندی درشت و برجسته دارند. پوست گرم و خشکی دارند. رنگ پوست و سفیدی چشم آنها کمی به زردی می زند. موهای پر پشت و سیاه و گاهی مجعد دارند و به علت حرارت و خشکی زیاد بیشتر مستعد تاسی سرند. خشکی دهان و عطش فراوان دارند. خیلی ?

ادامه مطلب

سیب و خواص درمانی را با نگاهی به طب سنتی چیست

?بسته سلامت فارس?

 ?خواص سیب?

?سیب مقوی مغز است.

?فشارخون را منظم می‌کند.

?جویدن سیب، عضلات فک را قوی‌تر می‌سازد.

?از بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری می‌کند.

?اثر آرام بخشی دارد،دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است.

? آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شوی?

ادامه مطلب

خرما خوری و خاصیت و مزایای آن بر مبنای طب سنتی

▪️ #گرم_مزاجان باید در مصرف خرما احتیاط کنند ،چون ممکن است براثر مصرف خرما خصوصا در مناطق گرم یا فصول گرم دچار حرارت و عوارض ناشی ازصفرای زیاد نظیر سردرد،چشم درد،جوشهای پوستی،#تاول یا #آفت_دهان،#سوزش_گلو و #گلو_درد بشوند.

▪️برای جلوگیری از این عوارض ?باید مصرف آن را کم نموده و یا از مصلحاتی نظیر آب #انار،#سکنجبین ترش یا ملس و #با

ادامه مطلب

پیتزا ریشه در شیرهای کهنه و عامل مسمومیت در بدن

?آیا می دانید که شیرهای تاریخ مصرف گذشته به پنیر پیتزا تبدیل می شود?

شیرهای تاریخ مصرف گذشته توسط برخی از شرکت ها جمع آوری و به پنیر پیتزا تبدیل می شود.

تغذیه صحیح را از خانه های خود شروع کنیم و غذاهای نامناسب را حذف کنیم.

ادامه مطلب

عدس و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

✳️نکاتی در مورد عدس پلو :

❌طبع عدس سرد و خشک +طبع برنج سفید سرد و تر است .لذا طبع کلی این غذا بسیار سرد است.

❌سرد بودن این غذا باعث ایجاد نفخ معده و روده و نیز کمخونی میشود

❌برای پیشگیری از این عوارض تاکید میشود آنرا با مصلحاتش مصرف کنید.

❌مصلح عدس پلو ،شامل زیره سیاه ،کشمش فراوان و یا خرماست.

❌توصیه و تاکید میکنم از خوردن عدس پلو

ادامه مطلب

تغذیه خوری و روش خوردن و آسیبهای تند خوری غذاها بر مبنای طب سنتی

‍ ?آسیبهای ناشی از تندتند غذا خوردن از نظر طب ایرانی

❌سریع خوردن غذا سبب ترشح ناقص آنزیمهای گوارشی شده وهضم رامختل می‌کند،درصورتیکه “هضم ناقص” باشد،خلط فاسد و نابجا دربدن تولیدگشته وباعث بروز انواع بیماریها میشود.

❌تندتند خوردن و نجوییدن غذا باعث “کبد چرب ” میشود.و در نتیجه باعث بالا رفتن چربی خون و چاقی در افراد

ادامه مطلب

رژیم های سنتی برای تغذیه و بدن از منظر طب سنتی چیست :

رژیم غذایی از دیدگاه شیخ الرئیس حکیم ابن سینا 

*بهترین دستور در باره طعام سیر کننده آن است که روز اول یکبار و روز دیگر دو بار، در صبحانه و شام تناول شود . باید اعتیاد را نیز مراعات کرد، مثلا اگر کسی که عادت داشته است روزی دو بار بخورد به این دستور عمل کند لاغر می شود و از نیرویش می کاهد، اگرضعف هضم داشته باشد باید روزی دو بار غذا بخو

ادامه مطلب

زردچوبه داروی بسیار قوی و فراموش شده در تغذیه ایرانی ها :

زردچوبه و نام های آن

در کتب طب سنتی از زردچوبه با نام های عروق الصفرا، حشیشه الصفرا، عروق الزعفران و عروق الصباغین و حشیش الخطاف و مامیران را نوع صغیر گیاه زردچوبه نام برده شده است. به عربی هرد (Hurd) و بقله الخطاطیف گویند و به هندی،هلدی و کرکم (Kurkim) و در انگلیسی به نام های Tumeric و Curcuma شناخته شده است. در نواحی شرق چین ،  هندوستان، و بسی?

ادامه مطلب

نمک خوری پیش از تغذیه مانع رطوبت و سرمای معده و ضد نفخ و ضد نزله سرد گوارش

?⚪️ نمک پیش از غذا، درمان امراض معده⚪️?

✅✍ طبیعت نمک در طب اسلامی ایرانی گرم و خشک است که می تواند رطوبت و سرمای معده را از بین ببرد.?

✅✍از آنجا که مزاج سرد و تر مزاجی است که به همراه خود سستی و کم تحرکی را به دنبال دارد بنابراین هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبل تر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری کندتر عمل می ک?

ادامه مطلب

کله و پاچه و مغز و سایر اندام های گوسفندان با نگاهی به طب سنتی چگونه مدیریت شود

??پاسخ سوال درباره مغزو پاچه 

خواص کله و پاچه از دیدگاه طب سنتی ایران

 اندام های مختلف حیوانات مانند کله، پاچه، جگر، طحال، شش، دل، مغز و گوشت به تناسب مزاج خود حیوان دارای خواص و کیفیات مختلف می باشند.

چنانکه گوشت بز از گوشت میش رطوبت کمتری دارد کله بز هم نسبت به کله میش رطوبت کمتری دارد. همچنین در تمام حیوانات طبیعت اندام ها به هم?

ادامه مطلب

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن