آبغوره و خاصیت های آن و انگور و کاربردش بر مبنای طب سنتی

❇️ #مواد_موجود_در_انگور

?انگور سرشار از ✨پتاسیم است.

?انگور دارای ?منیزیم است.

?انگور? دارای منگنز است.

?انگور⚡️فسفر دارد و برای مغز عالی است.

?انگور☄ سیلیس دارد، پس سنگ شکن است.

?انگور ویتامینC?ویتامینB?ویتامین A⚡️دارد.

 #آبغوره

?آبغوره بدون نمک، در فرونشاندن جوشش خون و حرارت کبد ثاثیر عجیب دارد.

?برای رفع? ورم آپاندیس ودرمان کاملش چیزی بهتر از آبغوره نیست.

?یکی از کنترل کننده های ?ورم معده است.

??بوعلی  :  غوره را می کوبید را و برای سرطانهای بیرون یا نزدیک به جلد ضماد می کرد(چون مانع سیلان اخلاط مزاحم به محل درگیری می شود و همه مواد را بر می گرداند)

 ?از آبغوره جهت ? #تست_قند_خون استفاده دارد.

???با یک استکان آبغوره میتوان تست کرد که یک نفر قند دارد یانه؟

اگر شخصی یک استکان آبغوره را یکدفعه سر بکشد،

اگر بعد از خوردن یک استکان آبغوره دهان فرد آب افتاد قندش بالاست

?اگربعداز ۵۰ثانیه خشکی دهان عارض شد، اختلالات کبد دارد

?اگر بعد از خوردن آبغوره دهان کف آلود و چسبناک شد دارای چربی خون است.

?@ostadbanihashemi

برچسب ها: آبغوره, آپاندیست, انگور, چربی خون, خلط دموی, خون و قند خون, سرطان ها, سنگ شکن, سنگ کلیه, سنگ مثانه, غوره, فسفر, کبد, مغز, میوه جات, ویتامین A, ویتامین B, ویتامین c

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن