سرخکردنی ها و مضراتش بر گوارش و ویتامینها بر مبنای طب سنتی

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️با سرخ کردن دمایی بالاتر از ۱۵۰ درجه سانتی گراد به وجود می آید که باعث می شود بخش عمده ای از املاح معدنی، ویتامین ها و آنزیم های مهم و مفید مواد غذایی از بین برود.

غذاها دراثر سرخ شدن دیرهضم شده و سیستم گوارش بدن را مختل می کند و آن را خسته و فرسوده می سازد.

✅ توصیه می شود:

? به جای سرخ کردن از روش کباب پز یا بخار پز یا آب پز استفاده کنید

? سبزی قرمه را به جای سرخ کردن خشک کنید.

? کانال طب سنتی سورِنا
????
? @SorenaNews
? www.sorenaNews.com

برچسب ها: سرخکردنی, سیب زمینی, گوارش, هاضمه

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن