استخوان سازی با کلم بر مبنای طب سنتی

?????آبگوشت قنبید (کلم قمری)✨

?#کلم قمری ، منبع خوبی برای تولید سودای طبیعی است و موجب #استحکام بدن و ساخت #غضروف و استخوان می‌گردد.
برای کاهش دفع کامل مواد هضم نشده این غذا ، بهتر است نیم ساعت بعد کمی انگور یا مویز میل کنید.

?مواد لازم :
گوشت گوسفند استخوان دار: ۵۰۰ گرم ،
نخود خام:۱۵۰ گرم ،
سیر:یک بوته ،
پیاز :یک عدد ،
زعفران آب کرده : یک قاشق غذاخوری ،
نمک به میزان لازم ،
آب نارنج یا لیمو امانی در صورت تمایل

?طرز تهیه :
?گوشت و کلم قمری را تکه تکه کرده و با پیاز کمی روی حرارت ملایم تفت دهید.
سیر و نخود را به همراه ۶ تا ۸ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم خوب پخته شود تا گوشت کاملا نرم گردد.

?در انتها با زعفران دم­کرده و نمک آن را مزه دار کنید. در صورت تمایل از لیمو امانی یا آب نارنج می­توانید به عنوان چاشنی استفاده کنید.

?سلامت و تندرست باشید?

?دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی ایرانی)

? @drmmohebbi

برچسب ها: استخوان, استخوان سازی, تغذیه, غضروف, مفاصل, آبگوشت, آبگوشت کلم, قنبید, قنوید, کلم

مقالات مشابه

پل های ارتباطی

دفتر مرکزی قم: بلوار امین - بین کوچه 11 و 13

تلفن: 02532930344 - 09127553030

  • دانشنامه شفاسنتر
  • فروشگاه عسل حکیم
  • جامعة علوم القرآن